De medewerkers

Van Lieshout Animal Health is een kleine praktijk die bestaat uit een dierenarts en 3 assistentes en regelmatig een enkele stagiaires.

Dierenarts:

drs. L.C. van Lieshout:
Mijn naam is Lisette van Lieshout, en ben in 1996 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Na een aantal jaren in een dierenkliniek gewerkt te hebben heb ik in 2001 mijn eigen gemengde praktijk opgestart in het prachtige Twentse Haarle. Ik ben gespecialiseerd in varkens en rundvee. Overige herkauwers en paarden en natuurlijk ook alle verschillende soorten gezelschapsdieren, honden, katten, knaagdieren etc, zijn bij ons van harte welkom.

 

Assistentes:

 

Marion :
Ik ben Marion, werkzaam als dierenartsassistente/praktijkmanager bij  Van Lieshout Animal Health.
Ik heb in Barneveld de opleiding intensieve dierhouderij, specialisatie varkens en pluimvee, gevolgd en ben daarna een flink aantal jaren werkzaam geweest als zelfstandig medewerkster op enkele varkensbedrijven.
Ondertussen ben ik reeds meer dan 10 jaar in dienst bij Van Lieshout Animal Health.
Verder hebben mijn man en ik thuis een hobby stoeterij met Arabische volbloedpaarden, meerdere honden en katten en allerhande pluim- en kleinvee.
Verder heb ik in de loop der tijd mij ook steeds meer gespecialiseerd  op het gebied van paarden- en hondenmanagement, voeding, gedrag en gedragsproblemen.

Linda:
Sinds 4 oktober 2004 (dierendag) ben ik bij Van Lieshout Animal Health begonnen. Eerst met de bedoeling voor een paar weken omdat Marion ging verhuizen naar Duitsland. Op 1 december kreeg ik een jaarcontract. En tot op heden werk ik er nog steeds.
Ik heb de opleiding gevolgd in Barneveld als paraveterinair dierenartsassistente in 2006 en behaald in 2008.
Voordat ik bij Lisette werkte ben ik 5 jaar militair geweest bij de landmacht(1997-2002), daar heb ik de opleiding gevolgd als secretaresse bij Schroevers te Arnhem. Toen ik in 2002 bij de landmacht stopte heb ik ongeveer 2 jaar met veel plezier bij 'de Jong & Laan' in Tubbergen gewerkt.
Ik heb zelf op het moment 3 katten, 2 honden en een paard. Dieren zijn mijn lust en leven!

Carmen:
Mijn naam is Carmen Bijenhof-Winkels. Ik woon samen met mijn man, 2 kinderen en onze poezenbende(muis, Mees en Mies) in Vriezenveen.
In juni '10 ben ik in Hardenberg afgestudeerd aan Aoc de Groene Welle en werk sindsdien officieel als paraveterinair bij Van Lieshout Animal Health. Het leuke van het werken in een dierenartsenpraktijk vind ik toch wel de afwisseling.

Graag tot ziens bij Van Lieshout Animal Health.

 

Romée:
Ik ben Romée Velthuis, sinds juli 2017 versterk ik het team van Van Lieshout Animal Health als paraveterinair-dierenartsassistente. Juni 2016 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan de Groene Welle in Hardenberg. Eerst begon ik met 2 dagen in de week, dat werd al snel uitgebreid naar een full-time baan. Thuis bij mijn ouders hebben we 2 honden. Een Lagotto Romagnolo, Jessie en een Shih tzu, Bo. Binnenkort hopen mijn vriend en ik thuis in Apeldoorn ons eerste hondje te mogen verwelkomen. Tot ziens in de praktijk!

Petra:
Hallo mijn naam is Petra Kissing. Sinds 2008 werk ik als vrijwilliger met veel plezier bij van Lieshout Animal Health.
Ik ben er meestal op de maandag en donderdag morgen. Ik ben een alleenstaande moeder van een zoon.
Zelf heb ik 2 lieve katten in huis, Beer en Simba en 2 goudvissen Bluppie en Bloppie. Dieren zijn mijn grootste vrienden!


Florisjan:
Mijn naam is Florisjan Voortman. Ik ben in juni 2011 afgestudeerd als paraveterinair aan het Groenhorst college in Barneveld. In 2017 heb ik de opleiding praktijkmanager in de dierenartsenpraktijk afgerond. Mijn eerste stage liep ik hier in 2010. Daarna ben ik een tijd in dienst geweest, door gezondheids redenen ben ik nu als vrijwilliger op de praktijk. Thuis heb ik 2 katten: Lummel en Lucifer. Ook heb ik 2 hangbuikzwijntjes: Big en Betsy. Meestal ben ik woensdag en donderdag ochtend op de praktijk.


Stagiares:
Er lopen meestal 1 a 2 stagiares mee op de praktijk.